2010. március 17., szerda

VízJEWjtő

2 megjegyzés:

  1. http://www.freeweb.hu/aquanet/szoveg/aanal1.htm

    VálaszTörlés
  2. Kísérlet folyik hazánkban, melynek oka maga az édes víz.
    Nyugaton mindenki tudja hogy pár év múlva az édesvíz lesz a kincs és akinek több van belőle az lesz a nagyhatalom, erre most nagy eséllyel Norvégia és hazánk pályázik.

    Norvégia: itt találhatóak Európa legtisztább vizei folyói,hegyi tavai,gleccserei melyből ivó vizet nyernek bőségesen. Egyenlőre nem lesz víz hiány ebben az országban. Itt adnak a környezet védelemre,bármelyik hegyi patakból lehet inni, erre joggal büszkék is. Nem úgy mint más országokban. A chemtrail hatását érzik itt is rendesen,évről-évre megdőlnek a lesett csapadék mennyiségi rekordok,mivel itt is agy mossák az emberek agyát ( média nem ad le ilyen híreket) nem igazán vetődik fel a kérdés ez ügyben ugyan is fogalma sincs egy átlag embernek a dolgok miértjéről. A mezőgazdaságuk alapvetően állat tenyésztésből áll,mert a talaj és a klíma ( egy itteni 56-os magyar véleménye a norvég időjárásról: 8 hónap a tél, 4 hónapig meg esős szar idő van.) nem igazán alkalmas kultúrnövények pl: búza, kukorica termelésére. Ezért behozatalra szorulnak a hús és tejtermékeken kívül mindenből.

    Hazánk : önellátó lenne ha hagynák! Bármekkora természeti katasztrófa volt, akkor is túltermelés volt mindenből itthon, de most ezzel sikerült cionék terve: tönkre tettek egy olyan országot amely teljesen ellátná magát,élelmezés ügyileg függővé váltunk a külföldi beszállítóktól. Mindenből behozatalra szorulunk.
    A chemtrail-el egy szerűen feltöltik a talajt vízzel,alulról árasztanak el minket. Sok területre ki sem lehet menni a traktorokkal mert elsűlyednek a magas talajvízszint végett,termő területek váltak megművelhetetlenné. A régi 2-2.5 m mélyen fekvő talajvíz felduzzadt fél méterre,s van ahol lassan tónak lehet nevezni a valaha volt mélyebben fekvő szántót….. idén nem volt olyan kis patak ami ki ne öntött volna… Ez azért már fel kéne hogy tűnjön!? Ennek érezzük nap mint nap nem éppen normális hatását.
    A kísérlet célja annak a megismerése hogy mennyi vizet bír el a talaj. Mivel ezt eddig nem tudták mert nem volt chemtrail-jük, nem tudtak felhőket létrehozni melyből bőven esik. Most már van s tudják, hogy a lakosság fogyasztásának ellátására mekkora mezőgazdasági területre van szükség, mekkora kell még a betelepülni vágyók ellátására. A maradékot pedig feltölthetik. A meteorológiai állomások csapadék mennyiség jelentései alapján nem nehéz kiszámítaniuk országosan a „ feltölthető” mennyiséget.
    Ezeknek nem számít senki és semmi,a befizetett adónkból tesznek tönkre minket,abból permeteznek addig még valakinek „el nem gurul a gyógyszere” s ki nem táraz azon repkedni vágyó állami megbízást teljesítő címeres barmon.

    VálaszTörlés